Промоции

Промоции
Rate this post

Груповата фаза на Евро 2016 ще предложи големи емоции и както винаги, в efbet ще има достъпни много разнообразни пазари преди мач и На Живо, за да се насладите на събитията от турнира.

С офертата за Пари Обратно за 0:0 на Европейското, ако направите залог преди мач на някой от пазарите Първи Голмайстор, Последен Голмайстор, Голмайстор По Всяко Време, Първо Полувреме/Краен Резултат, всички пазари Точен Резултат и всички пазари Скоркаст за всеки мач от Евро 2016, и ако той завърши 0:0, efbet ще Ви върне губещите залози за тези пазари.

Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога и срещата завърши 0:0, ще бъде възстановен само останалия активен залог. С офертата за 0:0 на Европейското, мачовете без голове вече няма да са Ви скучни.

 

Офертата за Евро Мачове на efbet включва най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Може да получите бонус до 100% за множествен залог за Шампионската Лига, Висшата Лига, Серия А, Примера Дивисион или Първа Бундеслига. Направете преди мач множествен залог в efbet с 3 или повече селекции на пазара Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол, комбинирайки отбори от тези първенства и, ако познаете, съответният бонус ще бъде добавен към печалбата Ви.

Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 100.000£ или еквивалент в друга валута. Залози Двоен Шанс или комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.
Важат Условия.