Оферта Скай 2/1


Познайте победител с коефициент минимум 3.00 на състезание с хрътки пряко по Скай Спортс и ще имате залог без риск за същата сума (до 100€) на следващото състезание с хрътки пряко по Скай Спортс. Офертата е валидна за ПЪРВИЯ единичен залог, направен от клиента на всяко състезание с хрътки пряко по Скай Спортс.
Ако залогът без риск спечели с коефициент 3.00 или повече, се класирате за залог без риск на следващото състезание с хрътки пряко по Скай Спортс. Познавайте победителите и ние ще Ви даваме залози без риск! Максималната сума на залози без риск за клиент е 100€ за състезание и 500€ на ден. Ако Вашият залог без риск е губещ, ние ще Ви върнем залога (до 100€).
Тази оферта няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, средствата обратно или последващ залог без риск ще са на база останалия активен залог. Ако е направена повече от 1 селекция за същото състезание и на същия фиш, за първа селекция се счита тази, която е в най-горната част на фиша. Залозите трябва да бъдат платени и направени по стандартния начин. Залози Антепост и Tote/Pari-Mutuel (залози и дивиденти) не важат за тази оферта.
*или еквивалент в друга валута

Условия и Правила
 1. Офертата е валидна за ПЪРВИЯ единичен залог, направен от клиента на всяко състезание с хрътки пряко по Скай Спортс, включително състезанията пряко по Скай Спортс чрез услугата Червен Бутон, когато е посочено. Ако е направена повече от 1 селекция за същото състезание и на същия фиш, за първа селекция се счита, тази която е в най-горната част на фиша. Залогът без риск трябва да е на следващото състезание с хрътки пряко по Скай Спортс. Тоте залози не важат за тази оферта.
 2. Лимитът от 3.00 се отнася до променените коефициенти, след края на всяко състезание с равен резултат, Правило 4 или необявени ко-фаворити. Ако залогът Ви без риск е подсигурена селекция и печалбата Ви накрая е по-малка от Вашата заложена сума, ние ще възстановим разликата от залога и печалбата Ви. В случай че печалбата Ви е по-голяма от заложената сума, няма да имате право на компенсация от нас.
 3. Общата сума на залози без риск за клиент е до 100€ за състезание и до 500€ на ден. Печалбите от залог без риск изключват залога. Залозите трябва да се направят по нормален ред. Ако залогът без риск е губещ, той ще се възстанови в сметката до 1 час след края на състезанието. Антепост залози не се класират за тази оферта.
 4. В случай че Скай Спортс не показва на живо всички състезания, залози без риск ще важат, както е според Програма на Оферта Скай 2/1 на сайта.
 5. Тази оферта няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затоворен частично, средствата обратно или последващ залог без риск ще са на база останалия активен залог.
 6. Ако имате право на залог без риск и Скай Спортс излъчва допълнително състезание, тогава то ще бъде добавено към Програма на Оферта Скай 2/1, така че залог без риск ще бъде считан за 1-вия залог, който направите за това състезание.
 7. Ако заложите на победителя в последното Състезание по Скай Спортс за деня, залог без риск ще бъде считан за 1-вия залог, който направите на следващото провеждащо се Състезание Оферта Скай 2/1 по Скай Спортс.
 8. Ако поради рестрикции на Вашата сметка не може да заложите максималния залог без риск, ние ще кредитираме разликата между максималната печалба от залог без риск и реалната печалба.
 9. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
 10. Всички оферти за клиентите са ограничени за един човек. Офертите са валидни само за клиенти направили депозити в реални пари в bet365.
 11. bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Have any Question or Comment?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *