Бонус bet365 Навсякъде


Независимо дали сте нов или съществуващ клиент на bet365, ние ще Ви дадем 100% бонус, когато направите първия си квалифициращ залог, използвайки мобилен или таблет. Важат Условия и Правила.
За да изискате Вашия бонус, направете квалифициращ залог за 2 лв* или повече чрез мобилен или таблет, и ще имате право на 100% от сумата като бонус за залози, до максимум 50 лв*.

След като направите квалифициращия си залог, въведете Кода на Оферта, който сме изпратили на Вашия регистриран имейл адрес. Може да направите това като изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти и след това Въведете Код на Офертата. Или се Свържете с Нас и наш служител от Отдел Клиенти с удоволствие ще Ви съдейства.

bet365 Навсякъде Ви позволява да се насладите на много функции, включително лесна навигация, много пазари за всички спортове, услугата На Живо и Начална страница, показваща всички топ събития, като потребителите на iPhone, iPad и Android може да гледат и Пряко Предаване на Спорт.
С чудесни оферти и голямо разнообразие на пазари преди мач и На Живо, може да сте сигурни, че bet365 е най-доброто място за Вашите мобилни залози.
* или еквивалент в друга валута
bet365-mobile

Всички Условия и Правила

 1. Направете квалифициращ залог за 2 лв* или повече и ще имате право на 100% от сумата като бонус за залози. Вашият квалифициращ залог е Вашият най-голям залог (ограничен до 50 лв*), направен чрез мобилен телефон или таблет през 7-те дни, преди да въведете Вашия Код на Оферта.
 2. Максималният бонус е 50 лв*. За избягване на съмнение, ако Вашият квалифициращ залог е 50 лв* или повече, Вие се класирате за бонус 50 лв*.
 3. Трябва да имате уредени залози, направени чрез мобилен телефон или таблет, на стойност три пъти Вашия квалифициращ залог и бонус, преди да извършите теглене (важат условия 11 до 14 по-долу).
 4. Вашият квалифициращ залог няма да се счита към изискването за превъртане за тази оферта.
 5. Ако условието за превъртане за тази оферта (както е посочено в условие 3) не се изпълни до 90 дни след въвеждането от Вас на Кода на Оферта, средствата във Вашия бонус баланс ще бъдат загубени.
 6. Офертата приключва в 23:59 англ. време на 30 Септември, 2016.
 7. Тази оферта е валидна само за клиенти, живеещи в България.
 8. Трябва да въведете Вашия Код на Оферта до 7 дни след извършването на Вашия квалифициращ залог.
 9. Ако се заяви теглене или изходящ трансфер:
  a. преди да въведете Код на Оферта, всички предходни залози няма да се считат към началните квалифициращи критерии; или
  b. след като въведете Код на Оферта, но преди да изпълните условието за превъртане, всички средства в бонус баланса ще бъдат загубени и офертата повече няма да бъде достъпна за Вас.
 10. Може да имате само по един активен бонус към всеки момент. За да изискате друг бонус, текущият активен бонус първо трябва да бъде изпълнен или приключен.
 11. Единични залози с коефициент по-малко от 1.50 (1/2) няма да се считат към изискването за превъртане. В множествени залози минимум една селекция трябва да има коефициент 1.50 (1/2) или повече, за да се счита към изискването за превъртане.
 12. Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия, преди мач и На Живо, няма да се считат към изискването за превъртане.
 13. Залози, които са Затворени предварително или са направени на Флаш Игри, няма да се считат към изискването за превъртане.
 14. Само залози, направени на първата селекция на комбинация от среща/пазар, преди мач и На Живо, ще се считат към изискването за превъртане. Последващи залози, направени на други селекции от същата комбинация от среща/пазар, няма да се считат към изискването за превъртане. Това условие се прилага заедно с другите ограничения. Като пример: след като се класирате, залог Ман Юн да победи Челси на пазар Краен Резултат с коефициент 1.50 (1/2) или повече, ще се счита към изискването за превъртане, но последващ залог за Челси на пазар Краен Резултат за същата среща, преди мач или На Живо, няма да се счита към изискването за превъртане. Ако Вашият първи залог на комбинация от среща/пазар е с коефициент по-малко от 1.50 (1/2), този залог и всички последващи залози на тази комбинация от среща/пазар няма да се считат към изискването за превъртане.
 15. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
 16. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
 17. Всички оферти за клиентите са ограничени за една на човек, семейство, адрес, имейл, телефонен номер, еднакъв номер на сметка за плащане (напр. дебитна или кредитна карта, NETeller и т.н.) и общ компютър, например библиотека или работно място. Ние си запазваме правото да изтеглим всяка оферта или всички оферти към всеки клиент или група клиенти по всяко време и по наше единствено решение. Офертите са валидни само за клиенти, които са направили депозити в реални пари в bet365.
 18. bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Have any Question or Comment?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *