Нов Шанс в Продълженията


С офертата Нов Шанс в Продълженията имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения.
Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог остава активен за продълженията и ще се уреди според крайния резултат.
Ако след продълженията/внезапна смърт мачът все още е на равен и, за да се определи резултата, се стигне до изпълнение на наказателни удари, пазар Да Спечели ще бъде уреден според крайния резултат.
Тази оферта важи за всички залози преди мач за всички елиминационни срещи по Ръгби, както и за мачовете от редовния сезон в НРЛ на Австралия, които играят продължения до златна точка. Залози На Живо или пазари, които са уредени на полувремето, не важат за тази оферта.
Ако Вашият начален залог преди мач не е бил уреден като печеливш или отменен в края на редовното време – Вие имате нов шанс за печалба!
Условия и Правила
  1. Важи за всички залози преди мач за срещи от Ръгби Лийг и Ръгби Юниън, които стигнат до продължения. Ако срещата завърши наравно, но не се играят продължения, тази оферта няма да важи.


  2. Важи за всички пазари преди мач за крайния резултат и второто полувреме.


  3. Важи за всички пазари, които може да бъдат засегнати по време на продълженията. Ако след продълженията/внезапна смърт мачът все още е на равен и, за да се определи резултата, се стигне до изпълнение на наказателни удари, пазар Да Спечели ще бъде уреден според крайния резултат.


  4. Важи за селекции в множествени залози.


  5. Не важи за залози На Живо или за пазари, които се уреждат на полувремето.


  6. За уреждането на залозите продълженията ще се считат за удължение на второто полувреме на срещата.


  7. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.


  8. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.


  9. bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Have any Question or Comment?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *