Дузпи – Пари Обратно


Заложете за Краен Победител на Евро 2016 и ако отборът Ви бъде елиминиран след дузпи, ще Ви върнем парите за губещия залог.
Тази оферта важи за залози за победа и подсигурен залог. Ще предлагаме този пазар На Живо по време на целия турнир, като тази страхотна оферта ще важи до началото на финала на Евро 2016 в Неделя, 10 Юли.
Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, ще бъде възстановен само останалия активен залог.
Който и да е Вашият фаворит за трофея във Франция, може спокойно да заложите, знаейки че няма да страдате при изпълнението на дузпите.
Условия и Правила
  1. Тази оферта е валидна до началото на финала на Евро 2016 в Неделя, 10 Юли от 20:00 англ. вр.
  2. Ако отборът бъде елиминиран след дузпи, в комбинации това ще се счита за отменено.
  3. Тази оферта важи само за отбори, които са елиминирани след изпълнение на дузпи след края на продълженията.
  4. Ако отборът загуби финала на Евро 2016 след изпълнение на дузпи, ще се върне само частта за победа от Подсигурен Залог. Печалбата от частта за място от Подсигурен Залог ще подлежи на стандартните правила за уреждане.
  5. Тази оферта не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, ще бъде възстановен само останалия активен залог.
  6. Ако някое от условията за бонуси е нарушено или има доказателство за поредица от залози, които поради бонус депозит, безплатни залози, залози без риск или друга промоция, водят до гарантирана печалба за клиента, индивидуално или в група, bet365 си запазва правото да изиска сумата обратно от клиента, и по свое решение да уреди залога по точния коефициент, отмени безплатен залог или залог без риск, или всеки залог, захранен с депозит бонуса. В допълнение, bet365 си запазва правото да наложи административни такси в рамките на бонуса, безплатния залог, залога без риск или допълнителното плащане, за да покрие административните разходи. Запазваме си правото и да изискаме клиентът да предостави допълнителна документация, за да може да сме напълно убедени по наше виждане за самоличността на клиента, преди да кредитираме бонус, безплатен залог, залог без риск или оферта в сметката на клиента.
  7. Офертите на bet365 са за клиенти, които играят за удоволствие и bet365 може еднолично да ограничи възможността на клиентите да участват в цялата, или част от всяка промоция.
  8. bet365 си запазва правото да отмени, изиска обратно или откаже всяка промоция по свое решение.

Have any Question or Comment?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *