Въпроси и отговори: Bet365


Защо не мога да използвам моя бонус?


Когато изисквате Вашия бонус, трябва да имате предвид следното; изпълнили ли сте квалифициращите условия за бонуса, въвели ли сте точния код на оферта и/или изпълнили ли сте началното превъртане на депозита, за да отключите бонуса?

Когато сте логнати, може да видите условията и правилата на всяка активна оферта във Вашата сметка в История на Бонус. Може да я намерите чрез меню Услуги в горната дясна част > Клиенти > Оферти > История на Бонус или ако сте логнати на компютър, натиснете тук.


Има ли оферти за мен и как мога да се възползвам от тях? 


Когато сте логнати, Вие може да видите офертите за Вашата сметка в секция Налични Оферти в страница Клиенти. Може да я намерите чрез Услуги в горната дясна част > Клиенти > Оферти > Налични Оферти или ако натиснете тук.

От там може да изискате всяка налична за Вас оферта, натискайки Въведете Код на Оферта и въвеждайки код на оферта, който Ви изпратихме на имейл. Ако желаете да Ви изпратим този код отново, моля, изберете Получете Код на Оферта на тази страница.

Имаме и няколко промоции за Вас и те са разяснени в специалната секция Промоции на сайта, която може да намерите чрез Услуги в горната дясна част > Промоции или ако натиснете тук.

Таблет и Мобилен
За да отидете в секция Оферти, когато сте логнати, натиснете Вашето Потребителско Име > Клиенти > Oферти.


Как да създам сметка в сайта на БЕТ365 за България? 


За да го направите, попълнете формуляра за Откриване на Сметка, който може да намерите в Регистрация.


Какви документи за самоличност се приемат? 


Приемаме следните документи за самоличност: Паспорт, Лична Карта или Шофьорска Книжка. За да преминете процеса по Идентификация (KYC), изискваме копие от документа за самоличност, който сте посочили при регистрацията.

Можете да качитe документа и да разгледате Вашите опции в секция Идентификация на сайта.

Когато сте логнати, можете да стигнете до секция Идентификация от меню Услуги в горния десен ъгъл > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или ако сте логнати, може да я видите тук.


Какви оферти и бонуси предлагате? 


Всички наши оферти за спорт може да бъдат видяни чрез страница Промоции. Може да я видите чрез Услуги в горната дясна част > Промоции. Или натиснете тук.

Страница Промоции ще се отвори в нов прозорец, където ще намерите всички подробности за нашите оферти.


Какво е Touch ID? 


Touch ID Ви позволява да се логнете в Приложението на bet365 бързо и безопасно, ползвайки Вашия пръстов отпечатък. Тази функция е достъпна на съвместими апарати Apple iOS. За всички изисквания, моля натиснете тук или вижте секция Технически Въпроси.

За да ползвате Touch ID, трябва да го активирате от настройките на Вашия апарат. Можете да направите това, избирайки Settings, Touch ID & Passcode и следвайки инструкциите на екрана за сканиране и запазване на Вашия пръстов отпечатък.

След като направите това, логнете се в Приложението на bet365, както обикновено, и ще се появи съобщението ‘Логвай се бързо чрез Touch ID’. В това съобщение натиснете на ‘Използвай Touch ID’, за да го активирате за бъдещи логвания.

След като сте активирали Touch ID, натиснете бутон Начало и, ако Вашият пръстов отпечатък съвпада, ще бъдете логнати в сметката си.

Ако решите, че вече не желаете да се логвате чрез Touch ID, можете да го изключите от меню Услуги в горната дясна част на Приложението на bet365.


Какво е ,, Затвори Залог,, и как действа той? 


Затвори Залог Ви позволява възвръщаемост преди края на пазара за Вашата селекция(и). Това Ви позволява печалба, ако селекцията се представя добре, или минимализиране на потенциалната загуба при негативен за Вашия залог развой.

Ако е достъпно в момента, може да Затворите Залога и приемете предложената сума в бутон Затвори Залог на Фиша. Тази сума зависи от коефициентите в момента и може да е по-голяма, или по-малка от началния Ви залог.

Вие само трябва да следите сумата за Затвори Залог и развоя на събитието за Вашия залог и ако сте доволни от предложената сума за Затвори Залог, натиснете бутон Затвори Залог.

Ако Затвори Залог бъде успешно, залогът ще се уреди веднага и сумата, кредитирана в сметката Ви, ще бъде тази, показана в бутон Затвори Залог на Фиша. Залогът ще се уреди и крайният резултат за Вашия залог няма да влияе на сумата, кредитирана в сметката Ви.

Или използвайки плъзгача Затвори Залог може да Затворите част от Вашия залог и да оставите другата част валидна. За да активирате плъзгача Затвори Залог, натиснете иконата в дясно от бутон Затвори Залог на Фиша.

Затвори Залог е достъпен за определени пазари преди мач и На Живо, за единични и множествени залози за много спортове, включително Футбол, Тенис и Баскетбол. Плъзгачът Затвори Залог е достъпен само за единични залози и директни множествени залози, като не е достъпен за други възможности.

Примери за Затвори Залог:

Залог от пет мача, като четири от тях са в Събота и петият мач е в Неделя. Всички четири мача в Събота излизат и остава само срещата в Неделя. На база коефициентите на познатите вече четири мача и коефициента на срещата в Неделя, ще Ви бъде предложена сума за Затвори Залог. Може да приемете тази сума или да изчакате резултат от мача в Неделя. Ако все още сте заинтересовани от залог на към последния мач, може да Затворите част от Вашия залог и да оставите другата част валидна.

Направен е единичен залог за победа за Отбор А преди мача. Отбор А води с 2:0 и остават 20  минути до края, но все още има риск Отбор Б да изравни в тези минути. Затвори Залог Ви предлага сума, която елиминира този риск.

Направен е единичен залог за победа за Отбор А преди мача. На полувремето резултатът е 0:0 и няма изглед Отбор А да спечели мача. Затвори Залог Ви предлага сума, която може да е по-малка от залога Ви, но Ви дава възможност да си върнете част от парите, вместо да чакате края на мача и залогът Ви да загуби.

Показаните суми за Затвори Залог не са гарантирани. Затвори Залог може да е неуспешно, ако по време на процеса на обработка, пазарът бъде блокиран или има промяна в коефициента, използван за изчисляване на сумата за Затвори Залог.

За подробности относно Затвори Залог и за всичките Условия и Правила, натиснете тук.


Какъв е най-добрия начин за верифициране на моите документи? 


Най-бързият начин за верифициране на Вашите документи е да ги качите чрез секция Идентификация на сайта. След като го направите, ние ще се стремим да ги проверим до 48 часа. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.

Когато сте логнати, секция Идентификация може да бъде намерена чрез Услуги > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или също може да я видите тук.

Ако не може да качите документ, може да му направите снимка със смартфон или фотоапарат и да я изпратите чрез имейл на адрес documents-bulgaria@bet365.com. Моля, не забравяйте да включите Вашето потребителско име и четирицифрен код за сигурност и да се уверите, че копието на документа е четливо. Имайте предвид, че поради голяма натовареност, проверката на документи, изпратени чрез имейл, може да отнеме до 72 часа. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.


Колко време отнема проверката на документите? 


Ако сте изпратили документите чрез услугата за качване чрез страница Идентификация на сайта, ние ще се стремим да ги проверим до 48 часа. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.

Но, имайте предвид, че изпратени документи по имейл може да отнемат до 72 часа за проверка. Когато тази проверка завърши, ние ще Ви информираме чрез имейл.

Ако сте изпратили документите си чрез имейл, може да ускорите проверката на Вашите документи, като ги качите чрез страница Идентификация на сайта.

Когато сте логнати, секция Идентификация може да бъде видяна чрез меню Услуги в горната дясна част на сайта > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или ако сте логнати на компютър, може да я видите тук.


Ако забравя потребителското име / паролата си – какво да направя? 


Ако сте забравили данните си за логин, може да ползвате опцията Забравен Логин, която е достъпна на компютър, мобилен и таблет.

Компютър

За достъп до опцията Забравен Логин от компютър, изберете Забравен Логин? в горния десен ъгъл на нашия уебсайт.

Мобилен и Таблет

За достъп до опцията Забравен Логин от мобилен или таблет, изберете Логин в горния десен ъгъл на сайта или приложението. След това можете да изберете Забравен Логин? в долния ляв ъгъл на отворилия се прозорец.

Като въведете имейл адреса, регистриран в сметката Ви, четирицифрения Ви код за сигурност и Вашата дата на раждане, ще може да създадете нова парола за сметката, или да възстановите предишното си потребителско име.

Четири-цифреният код за сигурност е кодът, който сте избрали при регистрацията на сметката в bet365. Ние Ви питаме за този код, преди да предприемем каквито и да е действия по сметката Ви, за да сме сигурни, че кореспондираме с притежателя на сметката.

Ако не си спомняте този код за сигурност, Свържете се с Нас със следната информация:

– Потребителско име
– Име и фамилия
– Дата на раждане
– Адрес и пощенски код
– Имейл адреса или телефонния номер, регистриран във Вашата сметка
– Датата и сумата на Вашия последен депозит или теглене по Вашата сметка, или последните четири цифри от вида на плащане, регистриран в сметката Ви (напр. кредитна карта, номер на сметка в Neteller и др.)
– Нов четирицифрен код за сигурност, който желаете да се регистрира в сметката Ви.

Ако имате проблеми със Забравен Логин, моля, Свържете се с Нас чрез нашия Отдел Клиенти.


За колко време се уреждат залозите?


Стремим се да уреждаме залозите по най-бързия възможен начин. За някои събития обаче е необходимо първо да изчакаме официално потвърждение на резултатите, което може да доведе до известно забавяне в уреждането. Опитваме се да уреждаме всички залози в рамките на един час след приключване на събитието, а за залози На Живо, по време на самото събитие, ако имаме съответния резултат.


Какви опции предлага БЕТ365 за разумно залагане?


Всички служители от Отдел Клиенти минават курс на обучение за разумно залагане и ако имате притеснения, те може да ги обсъдят с Вас.

Предлагаме много възможности за помощ относно хазартната дейност, включително:

Информация за Запазване на Контрол

Съобщения за Активност

Самооценка

Лимити за Депозит

Временно Прекъсване

Самоизключване

Родителски Контрол

Ако желаете да научите повече, или ако се тревожите, че залагането се е превърнало в твърде голяма част от Вашия (или нечий друг) живот, моля посетете нашата секция Разумно Залагане от линка Разумно Залагане в долната част на тази страница, или ако натиснете тук.

Как да потвърдя моята сметка? 

За да потвърдите Вашата сметка, трябва да завършите процеса на Идентификация (KYC).

KYC е процес от две стъпки и има много бързи и лесни начини за това. Може да ги видите в секция Идентификация на сайта.

Когато сте логнати, секция Идентификация може да бъде достигната в меню Услуги в горната дясна част на сайта > Клиенти > Вашата Сметка > Идентификация, или ако сте логнати на компютър, натиснете тук.


Как да направя депозит? 


За да направите депозит в сметката си в bet365, трябва да сте логнати, след това изберете падащото меню Услуги в горния десен ъгъл > Депозит, или ако сте логнати на компютър, може да отидете тук. Ще видите секция Депозит на страница Клиенти. Може да изберете желания метод на плащане, да изпратите необходимите данни за плащане и да регистрирате този метод в сметката си.

Ако сте регистрирали дебитна или кредитна карта, може да използвате Бърз Депозит, който е достъпен на всички платформи. Ако желаете да направите залог и нямате достатъчно средства, ще трябва да въведете Номер за Сигурност на Картата, познат и като CV2 (трите цифри от гърба на картата) и това ще депозира необходимата сума за покриване на залога, без да излизате от купона и да отивате на страница Депозит.

Ако имате трудности с депозитите в сметката си в bet365, моля, Свържете се с Нас и ние ще опитаме да разрешим проблема за Вас.


Защо не мога да направя депозит? 


Когато депозит бъде отказан от Вашия партньор в плащането, ние не получаваме причините за това. Но това може да е една от следните:

Ако данните за плащане не са точни, депозитът ще бъде отказан от банката или партньора в плащането. Когато сте логнати в сметката си, може да проверите и коригирате Вашите данни за плащане, избирайки падащото меню Услуги в горната дясна част, или ако сте логнати на компютър, можете да го намерите тук.

Ако трябва да въведете Номер за Сигурност на Картата, познат и като CV2, той трябва да е точен, за да е успешен депозитът. Вашият Номер за Сигурност на Картата са трите цифри от гърба на картата.

Поради причини извън наш контрол, някои издатели на карти може да блокират Вашата транзакция, особено ако това е първият път, в който използвате bet365. Нашият съвет е да се свържете с Вашата банка или партньор в плащането и те ще разрешат проблема.

Ако имате трудности с депозитите, моля, Свържете се с Нас и ние ще ви съдействаме.


Колко време отнема тегленето? 


Времето, нужно за обработване на теглене от bet365, може да варира в зависимост от използвания метод на плащане. Например, теглене към кредитна или дебитна карта отнема 2-5 работни дни, докато теглене чрез Skrill отнема 24 часа.

За подробности относно всички достъпни методи за плащане и времето за обработка, вижте секция Плащания, избирайки Плащания в меню Помощ, или натиснете тук.